Welkom

Zondag 6 september 2020 staat de triatlon Abbekerk weer op de kalender. Traditiegetrouw gaat vanaf 1 april de inschrijving open. Dit jaar echter pas om 20.00 uur ’s avonds. Wij verwachten dat we daarmee weer sneller vol geboekt zijn. Wees er dan ook snel bij.

Meld je direct aan via ons inschrijfformulier OF kijk wie jou al voor gingen en controleer uw inschrijving in ons deelnemersoverzicht.

Voor para-atleten geld een maximum aantal deelnemers. Wil je gebruik maken van deze startplaatsen? Neem dan contact op met de organisatie en vermeld bij aanmelden dat je van deze startplaats gebruik wilt maken.

Te laat met inschrijven? Meld je dan aan voor de wachtlijst! Veel deelnemers kunnen wij in augustus nog plaatsen. Houd onze website of facebook in de gaten voor het laatste nieuws en vanaf 1 april de inschrijfpagina. Kun je niet deelnemen? Help dan op een andere manier mee aan de triatlon. Neem contact op en meld je aan als vrijwilliger!

75 jaar bevrijding Dit jaar wordt landelijk uitgebreid stilgestaan bij 75 jaar bevrijding. In Abbekerk staat een aantal verenigingen op om dit moment samen te herdenken én samen te vieren. Ook Stichting Triatlon Abbekerk in mei 2020 hier voor in. Het idee is om op een sportieve wijze de regio en oorlogsmonumenten onder de aandacht te brengen door een eenmalige en unieke fietstocht.