Welkom

De beperkingen rond de corona worden minder. Het ‘oude normaal’ komt hard op ons af. Reden voor onze organisatie om de draaiboeken weer af te stoffen voor een nieuwe editie van onze triatlon op 4 september.

Inschrijven vanaf 1 april, klik hier
Na twee jaar corona kijken wij uit naar het oude normaal. Hebben onze atleten hun oude vorm behouden? Wie gaan die uitdaging aan? Wij gaan er voor om in september weer een sportieve uitdaging neer te zetten. En alleen tijdens het fietsen moeten onze deelnemers dan nog afstand houden…

Wie kan ons helpen?
Voor de triatlon bouwen wij op de hulp van veel vrijwilligers en sponsoren. Wil jij (weer) meewerken aan deze sportieve uitdaging? Meld je dan direct aan via ons bestuur of via info@triatlonabbekerk.nl

Direct inschrijven? Scan de QR…

Sportieve groet, organisatie Triatlon Abbekerk

Blijf sporten!

Al aangemeld voor de Triatlon in Abbekerk?
Zo ja, dan is je doel vooral gericht op het behalen van deze Triatlon, wellicht nog binnen een bepaalde tijd. Je dieet bestaat dan uit; trainen, de juiste voeding én ontspanning. Want zonder ontspanning behaal je niet de juiste inspanning! En ontspannen gaat het beste zonder storingen. Net als gamen, een film streamen of interactief tv kijken. Dat kan natuurlijk het beste via razendsnel glasvezelinternet. Internet via glasvezel gaat zo snel als het licht. Kun jij door de juiste ontspanning net zo snel als het licht zwemmen, fietsen en hardlopen?

Wil jij ook supersnel internet? Meld je dan aan vóór 30 maart 2022 via www.gavoorglasvezel.nl .Zonder sponsoren geen triatlon, hieonder onze **ster-spnonsoren** ontdek al onze sponsoren verder in onze site: