Welkom

Triatlon Abbekerk gaat niet door dit jaar. Sinds het uitstellen van onze inschrijving in april zijn de onzekerheden rond het organiseren van evenementen niet kleiner geworden. Tot 1 september geen evenementen en de ‘1,5-meter maatschappij’ duurt zelfs langer. Wij verwachten niet dat die datum een grens is waarna alles is overgewaaid… daarbij is de minimale afstand door ons praktisch niet te garanderen. Reden voor ons besluit is ook dat wij achteraf geen spijt willen krijgen.

Ook wij kijken uit naar weer een normaal sportweekeind, het contact met sporters, de vrijwilligers (mensen!) en een sportieve dag samen. Belangrijker is echter de gezondheid! Wij hopen dan ook op jullie begrip. En iedereen houd natuurlijk de 37e triatlon van Abbekerk tegoed. Wij zetten ons daar in 2021 natuurlijk graag voor in!

Wij danken iedereen voor alle steun in eerdere edities en hopen jullie in 2021 weer terug te zien! Wij wensen iedereen verder een goede gezondheid! Blijf op elkaar letten! Én blijf sporten!

Sportieve groet, organisatie Triatlon Abbekerk