Welkom

WAT EEN MOOIE DAG! Na twee jaar geen triatlon was het mooi om de vele oude bekenden weer terug te zien. Het mooie weer maakte het een gezellige en ontspannen dag. Veel sportievelingen wisten de weg naar ons te vinden en hebben een mooie prestatie neergezet. Joris de Boer en Jelle Bervoets hebben de snelste tijden neergezet op respectievelijk de Kwart en de Achtste afstand.

Een mooie impressie van de dag is door Arno Smit op film vastgelegd. Zie de volgende link.

UITSLAGEN zijn in de loop van zondag en na de wedstrijd te vinden via deze link.

VOOR EN DOOR HET DORP de triatlon wordt mogelijk gemaakt door een indrukwekkende schare vrijwilligers. 120 paar handen staan voor ons klaar. Daarbij de financiële steun door sponsoren maakt het een door het dorp gedragen evenement. Met speciaal het dorpshuis en zwembad De Spetter als centrale locaties voor ons evenement.

JUBILEUM Nog een week opruimen voor de organisatie. Dan een (korte) winterslaap en kijken we alweer uit naar 2023. Volgend jaar hebben wij een feestje! Met 40 jaar is onze triatlon een van de langstlopende in Nederland. Hiervoor kunnen deelnemers weer inschrijven vanaf 1 april. Graag tot ziens op 3 september!

Zonder sponsoren geen triatlon! Vele ondersteunen ons al vele jaren: ontdek al onze sponsoren op onze site.

UNIVE Supporter van Sport Univé vindt sporten en bewegen belangrijk. Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Het draagt bij een gezond en plezierig leven. Voor jong en oud, met of zonder beperking.

Als Supporter van Sport ondersteunt Univé Triatlon Abbekerk al vele jaren. Doe de verzekeringscheck en kijk wat Univé u biedt.