Virtuele Triatlon Abbekerk…

Vanwege de corona ook geen wedstrijd in 2021. Daarom ontstond het idee om sporters sportief uit te dagen met een virtuele wedstrijd. Jammer dat er zo weinig deelnemers waren. Wie wel deelnamen waren enthousiast. Zo ook Jelle Hessing. Hij keek uit om te laten zien hoe hij gegroeid is in de triatlon. In eigen dorp 3 jaar geleden werd hij – in Abbekerk – gevraagd om bij het Talententeam te komen. Hij maakte een enthousiast verslag van zijn virtuele wedstrijd. Met zijn eindtijd (1:11:42) op de achtste triatlon zou Jelle ‘virtueel’ tweede overall zijn geworden in de laatste editie 2019. Vanwege hun inzet starten alle deelnemers aan de virtuele triatlon volgende editie (2022) gratis. Het hele wedstrijdverslag van de virtuele wedstrijd door Jelle is na te lezen op onze site via deze link.

Wij hopen jullie zondag 4 september 2022 weer ‘live’ terug te zien!

Sportieve groet, organisatie Triatlon Abbekerk

Belangrijk is de gezondheid! Blijf op elkaar letten! Én blijf sporten!