“Meijn Triatlon”

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:sponsoring

Na een groot succes van vorig jaar, biedt ‘Meijn Personal Trainer & Coach’ voor het tweede jaar op rij een duidelijk en gestructureerd programma ter voorbereiding op de triatlon in Abbekerk.

Wil jij jouw tijd verbeteren? Heb je je voorgenomen om de voorbereiding dit jaar helemaal anders aan te gaan pakken? Of heb je behoefte aan een extra motivatieboost? Meld je dan nu aan voor 30 maart voor “Meijn triatlon ” en dan ben je verzekerd een startbewijs en starten in eigen startserie! Er is plaats voor 20 triatleten. Wees er snel bij!

Vanaf 6 mei wordt je, gedurende 17 weken, klaargestoomd. Door middel van een gestructureerd programma geven de trainers sport-specifieke training op ieder onderdeel! Alle trainers zijn professionals op gebied van de drie onderdelen. Ook clinics boordevol relevante informatie zijn onderdeel van het programma. Zo krijg je naast de waardevolle trainingen ook super veel informatie met betrekking tot voeding, materiaal en een masterclass wielrennen van een Nederlands kampioen! De clinics worden verzorgd door:

  • Louise Groot (diëtiste van Groot in de praktijk)
  • Henk van Vuure ( Bike service)
  • Rudie Vriend (Nederlands Kampioen Elite-renners zonder contract)

De kosten bedragen €19,95 per week. Wil je met z’n drieën deelnemen aan de triatlon en ons programma? Dan zijn de kosten €8,95 per persoon per week. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot het zwembad én de inschrijving voor de triatlon.

  • Maandag – zwemtraining in zwembad de Spetter van 19.45 tot 20.30 uur
  • Dinsdag en donderdag – looptraining van 19.30 tot 20.30 uur (keuze uit één moment vanwege maximaal 12 personen)*
  • Zondag – fietstraining van 10.00 tot 11.00 uur*
    *Fiets- en looptrainingen starten vanaf Westerspoor 2 in Wognum.

Dit is een geweldige kans om je triatlon-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Als je geïnteresseerd bent in deelname, aarzel dan niet om contact op te nemen met ‘Meijn Personal Trainer & Coach’ via info@meijnpersonaltrainer.nl. Voor eventuele vragen, neem gerust contact op met Colin Meijners (0629173591).

Veel succes en geniet van het trainingsproces!