Sportieve uitdaging deze zomer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Veel sportieve uitdagingen deze zomer. Met, speciaal voor West-Friesland, de Iron-Man op zondag 23 juni. Het grootste triatlon evenement in de regio. Een paar maanden later op zondag 1 september is met de triatlon in Abbekerk ook de (bijna) oudste triatlon weer een feit. Onze triatlon staat al sinds 1984 op de kalender. Sinds 1 april zijn de startnummers voor onze kwart en achtste triatlon snel uitverkocht. Alleen voor de jongste deelnemers zijn nog plaatsen vrij voor de Sprint-triatlon. De sprint triatlon is voor kinderen van 8 tot 14. Vanaf 8 kun je meedoen in een team-estafette. Vanaf 10 tot 14 jaar kun je ook kiezen om alles alleen te doen. Deelname voor de jeugd is opnieuw gratis. Dus schrijf nog snel in.

De wachtlijst voor de kwart en achtste vult zich goed. Aan iedereen op de wachtlijst: ‘we geven geen garantie , maar een plek op de wachtlijst wordt in augustus vaak nog omgezet in een startbewijs.’

Zorg voor een goede voorbereiding en blijf fit! Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door.

Veel sport plezier en blijf bewegen!