Inschrijven

Vanaf 1 april, 18.00 uur is de inschrijving geopend. De inschrijving sluit uiterlijk 14 augustus of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Als de deelnemerslimiet is bereikt kunt u zich tot de genoemde datum alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst. Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst alsnog een startplaats krijgt toegewezen.

Lees de voorwaarden en meld je direct aan via ons inschrijfformulier

Paratriatleten
Paratriatleten kunnen bij ons inschrijven voor een achtste triatlon. Hiervoor zijn totaal 10 startplaatsen gereserveerd: 5 startplaatsen voor rolstoelatleten en 5 voor zogenoemde staande- of visueel beperkte atleten. Selecteer bij inschrijven de juiste categorie en geef via ‘opmerkingen’ aan welke specifieke handicap je hebt met eventuele aandachtpunten voor de organisatie. Wij nemen hierna contact op voor nadere afstemming. Paratriatleten hebben altijd een buddy mee voor hulp en ondersteuning. 

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld
Kwart, deelname vanaf 18 jaar, € 24,00 / € 30,00 * (individueel / team)
Achtste, deelname vanaf 14 jaar, € 21,00 / € 27,00 * (individueel / team)
Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

* Daarbij komen voor de Kwart en Achtste, afhankelijk van uw situatie, nog kosten (€8,=) voor de NTB daglicentie  verzekering. NTB atleten betalen geen daglicentie. ALLE deelnemers ontvangen een chip door de organisatie. Gebruik van een persoonlijke ChampionChip is dit jaar niet mogelijk. Reden is dat Mylaps geen registratie meer doet op de (verouderde) gele Champion Chips.

Afmelding
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door.