Inschrijven

De inschrijving gaat ieder jaar open op 1 april. Dit jaar echter pas vrijdag 15 mei om 20.00 uur ’s avonds. Wij verwachten dat we weer snel volgeboekt zijn. De inschrijving sluit wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Daarna kunt u zich alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst. Lees onderstaande voorwaarden en meld je direct aan via ons inschrijfformulier

Afstanden en leeftijdsopbouw
• Kwart, deelname vanaf 18 jaar, € 21,00 / € 27,00 (individueel / team)
• Achtste, deelname vanaf 14 jaar, € 18,00 / € 24,00 (individueel / team)
• Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis
Daarbij komen voor de Kwart en Achtste nog eventuele kosten voor de NTB daglicentie* en tijdwaarneming met de Mylaps Chip*. Daglicentie en chiphuur zijn afhankelijk van de situatie.
* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar € 8,00 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie. Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip, gebruik van een huurchip kost € 2,00. Heb je een eigen ChampionChip? Dan hoef je geen chip te huren. Het nummer van je ChampionChip kun je doorgeven bij inschrijving.

Betaling
Betaling is direct bij aanmelden met iDEAL. Deelnemers op de wachtlijst betalen pas wanneer zij worden geplaatst op de startlijst. Wanneer een plaats vrijkomt wordt je direct geplaatst. Je ontvangt dan per mail een bevestiging en een betaal link. Pas na betaling van het inschrijfgeld wordt je startplaats definitief. Sta je op de wachtlijst en zie je af van deelname, geef dit dan tijdig door (zie “afmelden”).

Afmelden
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door. Stuur een e-mail .

Verantwoording
De organisatie is in handen van de Stichting Triatlon Abbekerk. De Stichting, en betrokken instanties, verenigingen en/of personen, aanvaarden geen aansprakelijkheid van beschadiging, verwisseling, verlies of diefstal van eigendommen of ongevallen welke voortvloeien uit deelname aan de triatlon. Deelname is voor eigen risico.

CORONA
Wij hopen dat we in de zomer kunnen zeggen dat: ‘de corona-maatregelen slechts een pauze waren in onze ons sociale, werkzame en sportieve leven’. Hoelang de stilstand duurt is onzeker. Dat een triatlon voorbereiding vergt is zeker, voor sporters en organisatie. Wij volgen het nieuws en eventuele richtlijnen en nemen als het nodig is tijdig een besluit over maatregelen of doorgang van ons evenement. Restitutie van inschrijfgeld is geen garantie!

Hoe gaan wij om met jouw persoonsgegevens?
Je kunt er op vertrouwen dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens en deze niet delen met derden. Wij sturen geen reclames, behoudens de melding aan deelnemers voor inschrijven, belangrijke wedstrijdinformatie of startgegevens. Persoonsgegevens van deelnemers worden gebruikt voor de indeling van de startseries en (leeftijds)categorien. Gegevens van vrijwilligers worden – als van toepassing – gebruikt voor de noodzakelijke verkeersregelaarscursus en persoonlijk contact. Tijdens de wedstrijd worden foto’s gemaakt door omstanders. Voor de vastlegging van de sfeer en verslag van de dag worden deze soms gedeeld op onze website. Bij bezwaren kun je contact opnemen met ons of, wanneer beelden door derden op een site aangeboden worden, met de betreffende fotograaf om specifieke beelden te verwijderen.