De vakantie staat voor de deur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Als organisatie kijken we tevreden terug. Want sinds 1 april is onze site goed bezocht en zien we een gevulde startlijst. En een nog steeds groeiende wachtlijst. Veel mensen zoeken een sportieve uitdaging. De inschrijving is gesloten voor alle afstanden en de wachtlijsten. De wachtlijst is inmiddels zo groot dat wij de kans niet groot inschatten dat een late inschrijving tot een startplaats leidt.

En als je nog op de wachtlijst staat… Blijf dan bereikbaar en controleer dan soms jouw mail. Want als een startplek vrij komt hopen wij deze snel weer in te vullen. Te late reactie kan in augustus evengoed leiden dat we een volgende sporter benaderen voor de startplaatsen…

Gaat de training zoals gepland? Of wordt de opgave te groot? Afmelden is mogelijk en daarmee bied je een andere sporter een kans te starten! Bij afmelden vóór augustus ontvang je je inschrijfgeld (ex € 5,00 adm.kosten) retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats

Geef – ook als je op de wachtlijst staat  – eventuele mutaties door of geef afbericht wanneer je niet wilt starten. Je bied ook dan een andere sporter een kans om te starten.

Aangepast parcours Sprint-triatlon
Voor de jeugd (tot 14 jaar) is een aangepast loopparcours gevonden. Via Populierenlaan, Dorpsstraat naar het dorpsplein loopt de jeugd drie rondes. Hiermee kom je dus drie maal langs het publiek op het plein. Wat een spannende strijd en meer gezelligheid voor de deelnemers geeft. En publiek kan nog meer aanmoedigen. 

Tijdens de vakantie draait de organisatie door. En al reageren we misschien minder snel, de mail blijft open. De tweede helft van augustus wordt de indeling opgesteld. Eind augustus ontvangt iedere deelnemer zijn of haar persoonlijke starttijd en wordt de indeling via onze website gedeeld. 

En als je nog op de wachtlijst staat… Blijf dan bereikbaar en controleer dan soms jouw mail. Want als een startplek vrij komt hopen wij deze snel weer in te vullen.