Inschrijven

Vanaf medio augustus maken wij de serieindeling op. De startlijst is gevuld. En ook de wachtlijsten zijn overvol. Reden dat we de inschrijving voor de wachtlijsten nu ook hebben gesloten. Alleen voor de jeugd is nog een aantal plaatsen open. Aanmelden hiervoor is gratis en kan door een mail te sturen . Geef aan voor alle deelnemers naam, adres en geboortedatum en contactgegevens (mail en telefoon) en eventueel teamnaam.

De inschrijving gaat ieder jaar open op 1 april. Naar verwachting werkt alles rond 00:00 uur. De inschrijving sluit wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Daarna kunt u zich alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst. Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst in augustus alsnog een definitieve startplaats krijgt toegewezen. Lees onderstaande voorwaarden en meld je direct aan via ons inschrijfformulier

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld

  • Kwart, deelname vanaf 18 jaar, € 20,00 / € 26,00 (individueel / team)
  • Achtste, deelname vanaf 14 jaar, € 17,00 / € 23,00 (individueel / team)
  • Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Daarbij komen voor de Kwart en Achtste nog eventuele kosten voor de NTB daglicentie* en tijdwaarneming met de Mylaps Chip*. Daglicentie en chiphuur zijn afhankelijk van de situatie.

* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar € 7,75 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie. Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip, gebruik van een huurchip kost € 2,25. Heb je een eigen ChampionChip? Dan hoef je geen chip te huren. Het nummer van je ChampionChip kun je doorgeven bij inschrijving.

Betaling
Betaling is direct bij aanmelden met iDEAL. Deelnemers op de wachtlijst betalen pas wanneer zij worden geplaatst op de startlijst. Wanneer een plaats vrijkomt wordt je direct geplaatst. Je ontvangt dan per mail een bevestiging. Pas na betaling van het inschrijfgeld wordt je startplaats definitief. Sta je op de wachtlijst en zie je af van deelname, geef dit dan tijdig door (zie “afmelden”).

Afmelden
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Na 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door. Stuur een e-mail .

Verantwoording
De organisatie is in handen van de Stichting Triatlon Abbekerk. De Stichting, en betrokken instanties, verenigingen en/of personen, aanvaarden geen aansprakelijkheid van beschadiging, verwisseling, verlies of diefstal van eigendommen of ongevallen welke voortvloeien uit deelname aan de triatlon. Deelname is voor eigen risico.