Inschrijven

De startlijst is gevuld. En ook de wachtlijsten lopen vol.
Wil je kijken wie er snel genoeg was voor een startplaats? En wie op de wachtlijst staan? Bezoek dan ons deelnemersoverzicht.

Wil je nog een kans maken voor een startplaats, schrijf je dan in voor de wachtlijst.
Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst in augustus alsnog een definitieve startplaats krijgt toegewezen. Lees onderstaande voorwaarden en meld je direct aan via ons inschrijfformulier

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld

  • Kwart, deelname vanaf 18 jaar, € 20,00 / € 26,00 (individueel / team)
  • Achtste, deelname vanaf 14 jaar, € 17,00 / € 23,00 (individueel / team)
  • Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Daarbij komen voor de Kwart en Achtste nog eventuele kosten voor de NTB daglicentie* en tijdwaarneming met de Mylaps Chip*. Daglicentie en chiphuur zijn afhankelijk van de situatie.

* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar € 7,75 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie. Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip, gebruik van een huurchip kost € 2,25. Heb je een eigen ChampionChip? Dan hoef je geen chip te huren. Het nummer van je ChampionChip kun je doorgeven bij inschrijving.

Betaling
Betaling is direct bij aanmelden met iDEAL. Deelnemers op de wachtlijst betalen pas wanneer zij worden geplaatst op de startlijst. Wanneer een plaats vrijkomt wordt je direct geplaatst. Je ontvangt dan per mail een bevestiging. Pas na betaling van het inschrijfgeld wordt je startplaats definitief. Sta je op de wachtlijst en zie je af van deelname, geef dit dan tijdig door (zie “afmelden”).

Afmelden
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Na 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door. Stuur een e-mail .

Verantwoording
De organisatie is in handen van de Stichting Triatlon Abbekerk. De Stichting, en betrokken instanties, verenigingen en/of personen, aanvaarden geen aansprakelijkheid van beschadiging, verwisseling, verlies of diefstal van eigendommen of ongevallen welke voortvloeien uit deelname aan de triatlon. Deelname is voor eigen risico.

Hoe gaan wij om met jouw persoonsgegevens?
Je kunt er op vertrouwen dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens en deze niet delen met derden. Wij sturen geen reclames, behoudens de melding aan deelnemers voor inschrijven en belangrijke wedstrijdinformatie / startgegevens. Persoonsgegevens van deelnemers worden gebruikt voor de indeling van de startseries en (leeftijds)categorien. Gegevens van vrijwilligers worden – als van toepassing – gebruikt voor de noodzakelijke verkeersregelaarscursus en persoonlijk contact. Tijdens de wedstrijd worden foto’s gemaakt door omstanders. Voor de vastlegging van de sfeer en verslag van de dag worden deze soms gedeeld op onze website. Bij bezwaren kun je contact opnemen met ons of, wanneer beelden door derden op een site aangeboden worden, met de betreffende fotograaf om specifieke beelden te verwijderen.